Η Mark Lyndon και το περιβάλλον

 

Η Mark Lyndon International B.V. αγοράζει ανακτημένο χαρτί ως πρώτη ύλη για αποκλειστική χρήση την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων από τα εργοστάσια χαρτιού της Lee & Man. Η Lee & Man καταναλώνει περισσότερα από 5 εκατ. τόνους ανακτημένου χαρτιού ετησίως στις πέντε μονάδες παραγωγής της στην Κίνα και το Βιετνάμ.

 

Το 90% της πρώτης ύλης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων είναι ανακτημένο χαρτί. Η Lee & Man διαθέτει έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανακύκλωσης στον κόσμο, σε ότι αφορά την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων.

 


 

Τα εργοστάσια βιολογικού καθαρισμού τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζουν ότι οι ρύποι δεν απελευθερώνονται σε υδαταγωγούς. Η  Lee & Man διαθέτει επίσης έναν από τον καλύτερο διαθέσιμο εξοπλισμό αποθείωσης.

 

Ο πολτός που γίνεται από ίνες ξύλου είναι ένα βασικό συστατικό κατασκευής των εμπορευματοκιβωτίων. Με σκοπό την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης της εταιρείας για πολτό και για τη διασφάλιση του περιβάλλοντος απέναντι σε αυτό το γεγονός, η Lee & Man διαθέτει ένα φυτώριο δένδρων έκτασης 530.000 τετραγωνικών μέτρων.