Σχετικά με τη Mark Lyndon, Ανακτημένο χαρτί

 

Τα γραφεία μας βρίσκονται σε στρατηγικής σημασίας περιοχή στο Ρότερνταμ, με αποτέλεσμα να επωφελούνται από το γεγονός ότι βρίσκονται στην πύλη της Ευρώπης, στο κέντρο των εμπορευματικών διακινήσεων των αγαθών της. Το Ρότερνταμ είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης στο οποίο καθημερινά παραδίδονται 10 εκατ. εμπορευματοκιβώτια χωρητικότητας 20 ποδιών (TEU), ενώ εκτείνεται σε μια έκταση μεγαλύτερη των 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων, σε απόσταση 40 χιλιομέτρων, εξυπηρετώντας σχεδόν όλα τα κύρια λιμάνια του κόσμου.

 

Όλες οι μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες έχουν την έδρα τους στο Ρότερνταμ, γεγονός που επιτρέπει να αναπτύσσουμε ισχυρούς δεσμούς διασφαλίζοντας ότι παρέχουμε τις ανταγωνιστικότερες προσφορές κομίστρων έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να αγοράζουμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς για τα εργοστάσια μας.

 


 

Δεν χρησιμοποιούμε πράκτορες για τις μεταφορές μας, καθώς διαθέτουμε μια άρτια οργανωμένη ομάδα εμπορευματικών διακινήσεων αγαθών η οποία δεσμεύεται και συνεργάζεται απευθείας με όλους τους προμηθευτές: μεταφορείς, οδικούς μεταφορείς, εκτελωνιστές, ναυτικούς πράκτορες και φορείς εκμετάλλευσης τερματικών σταθμών.

 

Μειώνοντας τους μεσάζοντες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είναι δυνατόν να επιτύχουμε τον απόλυτο έλεγχο και την άψογη ανιχνευσιμότητα όλων των ανακτημένων χαρτιών μας ανά πάσα στιγμή. Σε εποχές όπου η ανισχευσιμότητα ανακτημένου υλικού είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, είμαστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό και σε αυτό το ζήτημα. 

Η εξαιρετικά αφοσιωμένη ομάδα προμηθειών μας βρίσκεται στο δρόμο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, δημιουργώντας έτσι εταιρικές σχέσεις εφ’ όρου ζωής με όλους τους προμηθευτές μας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο. Έργο τους είναι ο επιτόπιος έλεγχος και η διαρκής αναζήτηση νέων ευκαιριών έτσι ώστε να επεκτείνουμε το ρόλο μας στην αγορά, στο πλαίσιο αυτού του ιδιαίτερα συναρπαστικού κλάδου.