Τα Εργοστάσια Παραγωγής Χαρτιού

 

Η Lee & Man Παραγωγή Χαρτιού Α.Ε., με έτος ίδρυσης το 1994, έχει αναπτυχθεί από μια μικρή εταιρεία σε μια εταιρεία που ηγείται του χώρου της παραγωγής χαρτιού και πολτού. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2003, ο Όμιλος καταχωρήθηκε στη Γενική Συνέλευση του Χρηματιστηρίου του Χονγκ Κονγκ (κωδικός : 02314).

 

Ο Όμιλος κατασκευάζει επένδυση από χαρτόνι διαφόρων διαβαθμίσεων και χαρτί για τις κυματοειδείς αυλακώσεις του χαρτονιού, τα οποία χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς σε ότι αφορά τη βιομηχανική συσκευασία. Με το πέρασμα του χρόνου, εκτός από την άνθιση στην κλίμακα της παραγωγής, ο Όμιλος αδιάκοπα πίεζε για την δημιουργία μιας κάθετης λειτουργίας η οποία θα καλύπτει την παραγωγή πολτού, το φυτώριο και την συλλογή του ανακτημένου χαρτιού έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η σταθερή παροχή πρώτης ύλης.

 


 

Τα εργοστάσια που λειτουργούν προς το παρόν είναι:

  • Dongguan Lee & Man Εργοστάσιο Παραγωγής Χαρτιού & ΣΙΑ Α.Ε. Guangdong, Κίνα
  • Guangdong Lee & Man Εργοστάσιο Παραγωγής Χαρτιού Α.Ε. Dongguan, Guangdong, Κίνα
  • Jiangsu Lee & Man Paper Mfg. & ΣΙΑ Α.Ε. Jiangsu, Κίνα
  • Chongqing Lee & Man Paper Mfg. Α.Ε. Chongqing, Κίνα

Η μητρική εταιρεία Lee & Man διαθέτει επίσης ένα εργοστάσιο παραγωγής χαρτιού στο Βιετνάμ το οποίο είναι «θεμελιώδους σημασίας» και έτοιμο να λειτουργήσει στο άμεσο μέλλον:


  • Vietnam Lee & Man Εργοστάσιο Παραγωγής Χαρτιού Α.Ε. Huyen Chau Thanh, Tinh Hau Giang, Βιετνάμ 

Επιπλέον, πέρα από τη δημιουργία μιας αποδοτικής και βιώσιμης επιχείρησης η Lee & Man αναγνωρίζει την ευθύνη που φέρει απέναντι στην κοινωνία και ιδίως σε ότι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος. Συνεπώς, διαρκώς επενδύει στην εφαρμογή των κατάλληλων μέτρων και των απαραίτητων προσπαθειών, γεγονός που δεν μένει απαρατήρητο.


Τα εργοστάσια της έχουν λάβει πολλά διεθνή πιστοποιητικά διαχείρισης ποιότητας και διαχείρισης περιβάλλοντος. Ως ένας παγκόσμιος ηγέτης η Lee & Man διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο προσφοράς πρώτων υλών, καταναλώνοντας πάνω από 5 εκατ. τόνους ανακυκλώσιμου χαρτιού τύπου OCC ετησίως.